Politica de rambursare

 

 

Avem o politică de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că aveți la dispoziție 30 de zile de la primirea articolului pentru a solicita returnarea.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul dvs. trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, neutilizat , cu etichete și în ambalajul original. De asemenea, veți avea nevoie de factura sau dovada achiziției.

Pentru a începe o returnare, mă puteți contacta la formemagice@gmail.com sau prin telefon la 0721543149. Dacă returnarea dvs. este acceptată, vă voi trimite o etichetă de expediere pentru returnare, precum și instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți coletul. Articolele trimise înapoi  fără a solicita în prealabil o returnare nu vor fi acceptate.

Mă puteți contacta oricând pentru orice întrebare de returnare la formemagice@gmail.com.

 

Daune și probleme
Vă rugăm să vă inspectați comanda la recepție și să mă contactați imediat dacă articolul este defect, deteriorat sau dacă primiți un articol greșit, astfel încât să pot evalua problema și să o corectez. Din păcate, nu pot accepta returnarea articolelor la reducere sau a cardurilor cadou.

Schimburi
Cel mai rapid mod de a vă asigura că obțineți ceea ce doriți este să returnați articolul pe care îl aveți și, odată ce returnarea este acceptată, faceți o achiziție separată pentru noul articol.

Rambursări
Vă voi notifica odată ce am primit și verificat returnarea dvs. și vă voi informa dacă rambursarea a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobată, va fi rambursată automat pprin metoda dvs. originală de plată. Rețineți că poate dura ceva timp ca banca sau compania dvs. de carduri de credit să proceseze și să înregistreze rambursarea.

Transportul comenzii nu va fi rambursat si de asemenea costul returului este in sarcina clientului.